Cartofi copti in suc de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Aug 2015 | 4842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 12 aripioare de pui
  • cateva rosioare de gradina
  • o mana generoasa de busuioc
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 cepe potrivite
  • un ardei capia rosu
  • cativa catei de usturoi
  • condimente dupa gust/preferinte: sare, oregano, rozmarin, ardei iute macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in suc de rosii:

Rumenim usor aripioarele de pui, adaugand rand pe rand ardeiul capia, ceapa si usturoiul feliate.

Le scoatem apoi intr-o tava pentru cuptor, adaugam cartofii taiati cuburi, rosioarele si busuiocul.

Condimentam dupa gust si coloram cu suc de rosii.

Dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca doriti ca mancarea sa fie gata mult mai repede, puteti fierbe cartofii pentru 10-15 minute, cat se rumenesc aripioarele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana haiduceasca